Pusse opp bad?

Vi tapper kranen, slik at du kan ta med deg et glass vin og kose deg i badekaret.

Følelsen av et nytt bad. Rent. Vakkert.

Vi hjelper deg å pusse opp badet. Trenger du å få fikset gamle rør, bytte blandebatteri eller kanskje bytte toalett? Da kommer vi til unnsetning. 

Badet er et av de mest tekniske rommene i huset ditt. Derfor er det viktig å ha gode fagfolk med på laget!

rehabilitering av bad

Bytte toalett? Renovere badet?

Vi kan hjelpe til med tips til hvilket toalett som kan passe til ditt bad og selvfølgelig installering av toalettet. Hengetoalett er populære i dag, da det er enklere å rengjøre under og rundt toalettet. 

Del gjerne et bilde av badet du vil pusse opp

Del et bilde av badet du vil pusse opp, så er det enklere for oss å gi deg en pris!

Lysen rørlegger mester

Har du et rennende toalett?

Rennende toalett kan ofte skyldes problemer med inn- eller utløp. I toalettet sitter en flottør som regulerer nivået på vannet i sisternen og når denne kommer til et visst punkt så stopper vanntilførselen.

Hvis flottøren av en eller annen grunn ikke virker som den skal enten på grunn av elde eller slitasje så vil vannet i toalettet ditt ikke slutte å renne. 

Å bytte flottør er ikke nødvendigvis vanskelig og man kan gjøre dette selv, men hvis toalettet ditt er av en gammel type kan det være både dyrt og vanskelig å få tak i deler og det kan være mer lønnsomt å bytte til et helt nytt toalett.

Bytte blandebatteri?

Vi hjelper med bytting av blandebatteri eller bytting av pakning. Vi bruker som alltid kun anerkjente og godkjente produkter!